Ozontherapie

Ozontherapie is steeds populairder aan het worden. Aan een behandeling met ozon worden veel gezondheidseffecten toegeschreven. Zo draagt ozon bij aan het natuurlijke afweersysteem van het lichaam. Maar wist je dat ozontherapie ook een effectieve methode is voor huidverbetering? Bij All Body Den Bosch kun je terecht voor ozontherapie voor een stralend gezonde huid.

Effecten van ozontherapie

Onze huid is niet alleen het buitenste laagje van ons lichaam. De conditie van je huid weerspiegelt tevens je gezondheid en levensstijl. Heb je last van vermoeidheid of gezondheidsklachten, dan zal dat al snel aan je huid te zien zijn. Ozontherapie is een dieptebehandeling. Het zorgt niet alleen voor huidverbetering, maar voor een totale verbetering van je algeheel welzijn. De therapie wordt vaak toegepast bij astma, vermoeidheid, allergieën, bloedvatstoornissen of een te hoog cholesterol. Ozontherapie werkt desinfecterend en geeft je lichaam op natuurlijke wijze een boost aan zuurstof. Een krachtige oppepper dus!

Wat is ozon?

Ozon is een zuurstofverbinding die is opgebouwd uit drie zuurstofatomen. In scheikundige termen wordt ozon ook wel aangeduid met O3. De belangrijkste eigenschap van ozon is de desinfecterende werking. Om die reden wordt ozon niet alleen toegepast in de medische wereld, maar ook in de industrie – onder meer om water te zuiveren.

Ozon kan ook worden ingezet om je huid te reinigen en een boost te geven. In onze ozoncabines kun je heerlijk tot rust komen. Daarnaast is bekend dat ozon de bloeddoorstroming bevordert.

Ozon: goed voor je afweersysteem

Heb je last van een doffe en vermoeide huid? In dat geval is ozon een geliefde methode voor huidverbetering. Door ozontherapie krijg je direct nieuwe energie. Ozon helpt de huidcellen om weer te ademen. Je ziet daardoor meestal een snelle huidverbetering. Bovendien is het effect langdurig, doordat ozon de veerkracht van je huid bevordert.

Hierdoor kan je huid zichzelf beter beschermen tegen stress en indringers. Ozontherapie is niet alleen voor huidverbetering een aanrader. Ook voor mensen die herstellen van een ziekte, voor mensen met astma en allergieën of bij terugkerende infecties kan ozontherapie heilzaam zijn.

Ozontherapie bij All Body

Voor ozontherapie kun je terecht bij All Body Den Bosch. Wil je meer weten over wat ozontherapie voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.