Over ons

Bij All Body heb ik alles onder één dak gebracht op het gebied van afvallen, figuurcorrectie en huidverbetering. Als enige in Zaltbommel en omstreken is All Body een erkend Cryospecialist en heeft het officiële keurmerk. Hierdoor kan ik met professionele apparatuur zorgen dat jij je gewenste resultaat boekt MET centimeter garantie.

Met meer dan 17 jaar ervaring in deze branche maak ik gebruik van de nieuwste technieken die, samen met de beste combinaties van behandelingen, zorgen voor het beste resultaat. Uiteraard ondersteund door persoonlijke begeleiding om jouw doelen te halen. Want alleen resultaat telt. Ook daarom kan ik resultaat garantie geven; ik sta achter dit concept.

Wat is het geheim van All Body?

De combinatie tussen een persoonlijke benadering, behandeling in privé sfeer, het behaalde keurmerk en maatwerk. Geen enkel persoon en lichaam is namelijk hetzelfde en bij All Body geloof ik in een persoonlijke benadering. Ik hanteer voor iedere man en vrouw een individuele aanpak om gewicht te verliezen of de huid te verbeteren. Ik ga samen met jou werken aan je persoonlijke doelstellingen. Vervolgens stellen we een traject op om stap voor stap je doel te bereiken. En door de arrangementen bied ik voor jou een zo kosten efficiënt mogelijk plaatje aan.

Bovendien zijn er veel behandelingen mogelijk om het afslankproces te ondersteunen.  Of je nu plaatselijk wilt afslanken, je huid wilt verbeteren of veel kilo’s wilt verliezen, bij All Body kan het écht. Ik bied een compleet aanbod met alles wat nodig is om lekker in je vel te zitten en er stralend uit te zien.

Esther van Wessel

Over Esther, het gezicht achter All Body

“Ooit woog ik zelf 110 kg, na 3 zwangerschappen was ik echt te ver gegaan. Ik was inmiddels moeder van 3 prachtige zonen en voelde me slecht, niet vrouwelijk meer en heel ongezond. Ik was een jonge vrouw die 3 kinderen op de wereld had gezet en vervolgens te moe was om maar iets met ze te ondernemen.  Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hulp gezocht. Ik ging gezonder eten en bewegen! Deze persoonlijke reis en mijn behaalde resultaten gunde ik ook andere mensen. Dit was de start van een andere reis: mijn eigen bedrijf. Na het behalen van mijn diploma gewichtsconsulent volgde vele andere diploma’s en opleidingen. Daarna was ik één van de eerste in de regio Brabant die met Cryo behandelingen en sporten in infrarood cabines een start maakte en nu verder ga aan huis als eenmanszaak in Zaltbommel.

Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan en met het gevoel dat ik er echt weer mag zijn! Nu ben ik alweer 17 jaar trotse eigenaresse van mijn eigen zaak. Met mijn beproefde methode mag ik veel vrouwen en mannen op weg helpen naar een gezonder en bewust leven. Zodat zij ook met dit gevoel vol in het leven staan. Zo ontzettend dankbaar werk!”