Gewichtsafname

Ben je die extra kilo’s zat, wil je weer barsten van de energie en happy door het leven gaan? Dit ga je niet bereiken door weer een crashdieet te gaan volgen. Ga voor duurzaamheid. Laat je begeleiden door onze gewichtsconsulenten en lifestylecoaches die ervoor gaan zorgen dat je op een gezonde, verantwoorde en blijvende manier af gaat vallen. Omdat je het niet alleen hoeft te doen en wekelijks wordt ondersteund door ons team ga je dit keer WEL je doel halen maar het allerbelangrijkste: behouden want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Herken jij dit:

  • Verval je nog regelmatig in jouw valkuil: de foute verleidingen en ‘de makkelijke oplossing’?
  • Heb je moeite om gezond eten te combineren met je gezin?
  • Wil je graag zonder al teveel moeite lekkere & gezonde maaltijden op tafel zetten?
  • Heb je eigenlijk geen zin om naar gezonde recepten te zoeken?
  • Weet je niet goed hoe je de hele dag door gebalanceerd eet?
  • Wil je graag inspiratie voor lekkere recepten die recepten die goed passen in jouw drukke leven?

Geen onbereikbare wensen, maar een juiste doelgerichte aanpak, dat is wat jou écht kan helpen naar een blijvend gewichtsverlies.

Niet alleen voeding maar ook beweging telt hierbij mee.Voor het beste en snelste resultaat kun je het afslanken combineren met sporten in onze infrarood cabines. 2x Per week doe je een half uur lichaamsoefeningen in een warmtecabine. De lichaamsoefeningen worden voornamelijk liggend uitgevoerd in de warmtecabine. Daardoor worden je rug, gewrichten en spieren ontlast. De oefeningen worden afgestemd op jouw persoonlijke conditie.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een kennismakingsafspraak. We bespreken dan je wensen, maken een figuuranalyse en nemen het behandelplan met je door en leggen onze aanpak aan je uit. Deze kennismaking is natuurlijk kosteloos en vrijblijvend. Bel gerust voor het maken van een afspraak.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Een deel van onze kosten worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Meer informatie en prijzen over wat er allemaal mogelijk is vind je op onze pagina: Voedingsondersteuning