Gewicht stabiliseren

Er bestaan talloze diëten die gouden bergen beloven. Meestal lukt het wel om een paar kilo’s te verliezen, maar dan pas komt de échte uitdaging. Afslanken lukt misschien nog wel, maar slank en mooi blijven is lastiger, zeker als je na je dieet je normale eetpatroon weer wilt gaan oppakken. Bij Fonte di Vita helpen we je graag om je gewicht te stabiliseren.

Slank blijven

Steeds meer mensen leiden een zittend bestaan. Ze gaan met de auto naar het werk, brengen acht uur op kantoor door en thuis gemiddeld drie uur voor de televisie. Het gevolg van zo’n levensstijl is dat ingenomen calorieën nauwelijks verbrand worden. Veel mensen proberen dat op te lossen door minder te gaan eten, maar crash-diëten zorgen er vooral voor dat je lichaam in de spaarstand gaat.

Als je dan weer normaal gaat eten, dan vliegen de kilo’s er sneller aan dan ooit tevoren. Het gevolg: het beruchte jojo-effect. Hoe ontsnap je uit deze vicieuze cirkel? Daar is eigenlijk maar één oplossing voor: de stofwisseling verhogen!

Onze persoonlijke aanpak

Fonte di Vita werkt met een methode waarvan de effectiviteit is aangetoond. Welke levensstijl je ook hebt, wij helpen je om je stofwisseling te meten, in balans te brengen en te optimaliseren. Met behulp van een activiteiten- en ademhalingstest stellen wij een persoonlijk voedingsplan voor je op. Zo ben je verzekerd van een blijvend resultaat.

Daarnaast geven we je veel informatie over gezonde voeding conform het Voedingscentrum en coachen we je. Wij zijn tevens aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Een deel van onze kosten kun je vergoed krijgen door je zorgverzekeraar.

Niet alleen voeding telt

Ieder lichaam en elke levensstijl is anders. Daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak. Heb je je streefgewicht bereikt of zou je nog graag een paar kilootjes willen verliezen? Onze ervaren gewichtsconsulenten spannen zich samen met jou in om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen.

Geen onbereikbare dromen, maar een duurzame stap-voor-stap aanpak. Niet alleen voeding, maar ook beweging telt daarbij. Bij Fonte di Vita kun je bovendien gebruikmaken van diverse ondersteunende behandelingen, zoals cryolipolise- of compressietherapie.

Meer weten over blijvend gewichtsverlies?

Wil je meer weten over hoe jij blijvend gewichtsverlies kunt bereiken? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk behandelplan!