Cryobehandeling

Heb je last van vetreserves op plekken waar je ze niet weg krijgt met sporten of gezonde voeding? Dan is de cryobehandeling een uitkomst. De cryobehandeling is zeer effectief bij het behandelen van probleemzones, zoals vetrolletjes, en is daarmee een goed alternatief voor liposuctie. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dit gebeurt in combinatie met compressietherapie.

Wat levert het jou op?

Met de cryobehandeling kunnen verschillende zones worden aangepakt.

Je krijgt omvangvermindering op:

  • Buik, Love handles, Zwembandjes
  • Benen, Heupen, Billen, Binnenkant knieën
  • Bovenarmen
  • Zadeltassen

Hoe werkt het?

Een cryo behandeling duurt een uur. Tijdens de behandeling lig je op een behandelstoel terwijl vier speciale pads hun werk doen. De onderhuidse vetlaagjes worden afgekoeld tot vier graden boven nul. Doordat vetcellen niet bestand zijn tegen zulke lage temperaturen, breken ze af waarna ze door de witte bloedlichaampjes worden afgevoerd. Door daarna een compressiebehandeling te volgen word het resultaat geïntensiveerd.

Het resultaat van dit afbraakproces is snel zichtbaar. Een cryo behandeling kan de onderhuidse vetlaag verminderen met 20% tot 40% wat overeenkomt met één tot twee centimeter. De behandeling is veilig en geheel pijnloos. Na een cryo behandeling kun je direct weer je dagelijkse activiteiten hervatten. Je hebt geen herstelperiode.

Wanneer zie ik resultaat?

Uiteraard spelen, genetische factoren, gezondheid en leeftijd een rol. Als je van ons een advies krijgt dan hebben we een garantie op cm. Hoewel de resultaten even op zich laten wachten, zullen die beslist niet uitblijven. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, is afhankelijk van de dikte van de onderhuidse vetlaag en het gewenste resultaat.

Hoe vaak moet dit?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, is afhankelijk van de dikte van de onderhuidse vetlaag en het gewenste resultaat. Je kunt meerdere zones tegelijk behandelen. Eén zone heeft 4 behandelingen nodig van een uur die worden gedaan met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Als je dit combineert met onze Infrarood Cabine/ wand, Infra rood Tunnel, Transvormer en All Body Voedingsadviezen is het resultaat nog mooier. Uiteraard kun je combineren met alle andere behandelingen bij All Body Den Bosch.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de vele voordelen van de cryo behandeling? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier! Deze behandeling is ook ideaal voor mannen.