Cryobehandeling

Heb je last van vetreserves op plekken waar je ze niet weg krijgt met sporten en/of gezonde voeding? Dan is een cryo behandeling een uitkomst. Een cryo behandeling is zeer effectief voor reductie van lokale vetophopingen en contourverbetering bij probleemzones zoals vetrolletjes en is daarmee een goed alternatief voor liposuctie.

De behandeling wordt uitgevoerd met een CoolipoTwin, een zeer effectief veilig en gecertificeerd apparaat voor definitieve verwijdering van vetcellen. Ik heb het keurmerk ‘Cryo Specialist’ en werk dus volgens de professionele normen.

De cryo behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ik geef een cryo behandeling in combinatie met een compressiebehandeling om het geheel te versterken. Een compressiebehandeling is een intensieve massage en zorgt voor een snellere afvoer van de afvalstoffen die vrij zijn gekomen bij de cryo behandeling. Deze unieke combinatie van cryo- en compressiebehandeling geeft een extra versterkend effect, waardoor het gewenste resultaat sneller behaald wordt.

Een compressiebehandeling kan ook gebruikt worden voor plaatselijke vetverbranding, verbetering van bloed- en lymfestromen en vermindering cellulite kun je een compressiebehandeling ondergaan.

Wat levert het jou op?

Met de cryo behandeling kunnen verschillende zones worden aangepakt.

Je krijgt omvangvermindering op:

* buik                        * love handles
* benen                     * heupen
* billen                      * binnenkant knieën
* bovenarmen         * zadeltassen
* rug

Cryolise is HET alternatief voor liposuctie!

Daar waar je met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan een cryo  behandeling die hardnekkige centimeters wel verwijderen. Bij deze behandeling worden de vetcellen bevroren waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen. In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen een uitwendige behandeling waar geen naald aan te pas komt. Je kunt dus in tegenstelling tot liposuctie afvallen zonder operatie. Daarnaast is een cryo behandeling niet alleen veel veiliger dan liposuctie maar ook veel prettiger en zonder bijwerkingen of risico wat je met een liposuctie wel hebt.

Hoe werkt het?

Een cryo behandeling duurt een uur. Tijdens de behandeling lig je op een behandelstoel terwijl vier speciale pads hun werk doen. De onderhuidse vetlaagjes worden afgekoeld tot vier graden boven nul. Doordat vetcellen niet bestand zijn tegen zulke lage temperaturen, breken ze af waarna ze door de witte bloedlichaampjes worden afgevoerd.

Het resultaat van dit afbraakproces is snel zichtbaar. Een cryo behandeling kan de onderhuidse vetlaag verminderen met 20% wat overeenkomt met één tot twee centimeter. De behandeling is veilig en geheel pijnloos. Na een cryo behandeling kun je direct weer je dagelijkse activiteiten hervatten. Je hebt geen herstelperiode.

Wanneer zie ik resultaat?

Ongeveer drie weken na de cryo behandeling ga je afname van het lokale vetweefsel en contourverbetering waarnemen. Je broek kan bijvoorbeeld makkelijker dicht, vetrandjes voelen gladder aan en de onderliggende spieren worden beter zichtbaar. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van de onderhuidse vetlaag en het gewenste resultaat. Je kunt meerdere zones tegelijk behandelen. Eén zone heeft 4 behandelingen nodig. Deze worden gedaan met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Hoewel afgebroken vetcellen niet meer terug kunnen komen, kunnen overige vetcellen zich nog wel opvullen bij een ongezonde levensstijl. Gezond en gevarieerd eten en voldoende beweging is zowel voor als na de behandeling belangrijk. Dit vergroot de kans op een mooi en blijvend resultaat.

Wist je trouwens dat All Body als enige van Zaltbommel en omstreken erkend Cryospecialist is en het officiële keurmerk heeft? Ik werk namelijk met CoolipoTwin apparatuur die een CE medische klasse II goedkeuring heeft. Met deze professionele apparatuur kan ik als enige centimeter garantie geven op het resultaat!

Wat kost het?

Kuur van 4 behandelingen            € 750,-
Losse behandeling                          € 220,-

Ben je benieuwd naar de vele voordelen van de cryo behandeling? Maak dan snel een afspraak via ons contactformulier! Deze behandeling is ook ideaal voor mannen.