Compressietherapie

Heb je last van vermoeide benen, plaatselijk teveel vet, een losse huid om je armen of een oneffen huid? Compressietherapie kan je daarbij helpen. Deze behandeling is een opkikker voor o.a. je benen, billen, armen en onderrug. Je lijf verdient de allerbeste aandacht. Neem daarom tijd voor jezelf en geniet van een ontspannende relaxmassage.

Terwijl jij geniet, zorgt de compressietherapie ervoor dat je er strakker uit gaan zien. Bedenk je dat een goed werkend lymfesysteem een positief effect heeft op je gezondheid en weerstand, en vooral bijdraagt aan een betere stofwisseling.

Wat levert het jou op?

  • Plaatselijke perfecte vetverbranding
  • Bloed- en lymfestromen verbeteren
  • Vermindering vermoeide benen en huidverbetering armen
  • Vermindering cellulite
  • Algehele ontspanningsmassage

Dankzij bovenstaande voordelen is het altijd een aanrader om een compressiebehandeling te ondergaan.

Hoe werkt het?

Een Compressiebehandeling is een intensieve massage van je benen, billen, buik, armen en (onder)rug. Compressietherapie werkt door middel van luchtdruk in 12 afzonderlijke kamers. De therapie is op verschillende manieren in te stellen, waardoor je altijd profiteert van een optimale behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Dat is afhankelijk van wat je doel is en of je het combineert met andere behandelingen zoals een cryo behandeling met bijvoorbeeld voedingsondersteuning.

Hoe vaak moet dit?

Ik bied deze behandeling vanaf 8x aan. Je komt dan 1 maand lang 2x per week voor 25 minuten per behandeling. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van de fase waarin je zit op het gebied van je huid en het gewenste resultaat. Je kunt meerdere zones tegelijk behandelen. Maar je kunt natuurlijk ook een losse behandeling boeken.

Wat kost het?

Een losse behandeling kost € 32,50
Boek je een compressie arrangement dan krijg je 8 behandelingen voor € 220,-

Kom langs in Zaltbommel

Wil jij je lichaam de aandacht geven die het verdient? Ik vertel je graag meer over deze behandeling. Ik zorg ervoor dat je met een voldaan gevoel ons instituut uitstapt en je dag met plezier en vertrouwen voortzet. Maak een afspraak voor een compressiebehandeling.