Compressietherapie

Heb je last van vermoeide benen, plaatselijk teveel vet, een losse huid om je armen of een oneffen huid? Compressietherapie kan je daarbij helpen. Deze behandeling is een opkikker voor o.a. je benen, billen, armen en onderrug. Je lijf verdient de allerbeste aandacht. Neem daarom tijd voor jezelf en geniet van een ontspannende relaxmassage. Terwijl jij geniet, zorgt de compressietherapie ervoor dat je er strakker uit gaan zien. Bedenk je dat een goed werkend lymfesysteem een positief effect heeft op je gezondheid en weerstand, en vooral bijdraagt aan een betere stofwisseling.

Wanneer gebruik je deze behandeling?

Bij een behandeling/combinatie Gewichtsafname, Figuurcorrectie of Huidverbetering.

Wat levert het jou op?

Een compressiebehandeling bij All Body Den Bosch levert je altijd voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Plaatselijke perfecte vetverbranding
  • Bloed- en lymfestromen verbeteren
  • Vermindering vermoeide benen en huidverbetering armen
  • Vermindering cellulite
  • Algehele ontspanningsmassage

Dankzij bovenstaande voordelen is het altijd een aanrader om een compressiebehandeling te ondergaan.

Hoe werkt het?

Een Compressiebehandeling is een intensieve massage van je benen, billen, buik, armen en (onder)rug. Compressietherapie werkt door middel van luchtdruk in 12 afzonderlijke kamers. De therapie is op verschillende manieren in te stellen, waardoor je altijd profiteert van een optimale behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Uiteraard spelen genetische factoren, gezondheid en leeftijd een rol. Als je van ons een advies krijgt, dan bieden we een garantie op centimeterverlies. Dus als je onze adviezen boekt en opvolgt, dan komt het goed. Voor Figuurcorrectie en Huidverbetering is vaak 3 maanden een reële behandeltijd. Voor gewichtsafname is het vaak 6 maanden. Resultaat begint bij All Body Den Bosch. Hoewel de resultaten even op zich laten wachten, zullen die beslist niet uitblijven.

Hoe vaak moet dit?

We bieden deze behandeling vanaf 8x aan. Je komt dan 1 maand lang 2x per week voor 25 minuten behandeling. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van de fase waarin je zit op het gebied van je huid en het gewenste resultaat. Je kunt meerdere zones tegelijk behandelen.

Als je dit combineert met onze Infrarood Cabine/ wand, Transvormer  en All Body Voedingsadviezen is het resultaat nog mooier. Uiteraard kun je ook combineren met alle andere behandelingen bij All Body Den Bosch.

Kom langs in Den Bosch

Wil jij je lichaam de aandacht geven die het verdient? We vertellen je graag meer over deze behandeling. Wij zorgen ervoor dat je met een voldaan gevoel ons instituut uitstapt en je dag met plezier en vertrouwen voortzet. Maak een afspraak voor een compressiebehandeling.