Heb jij bijna alles al geprobeerd om die rolletjes eraf te krijgen, maar begin je nu toch na te denken om voor liposuctie te kiezen? Wacht nog even, want er is een effectief alternatief! All Body Den Bosch laat je graag kennis maken met cryolipolyse, een slimme behandeling waarmee de lastige rolletjes makkelijk verdwijnen door ze veilig te bevriezen.

Lastige plaatsen op ons lichaam…

Je hebt de meest strenge diëten gevolgd en je helemaal suf gesport in de sportschool. Toch blijft dat vetrolletje maar aan je vastplakken en jij wilt er nu echt vanaf! Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige. Heel veel mensen zijn maar al te goed bekend met die lastige plekken. Juist voor deze mensen is cryolipolyse een uitstekende optie.

Wat is cryolipolyse eigenlijk?

Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen worden gekoelt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciale pads die tot  vier graden Celsius worden afgekoeld. Doordat er gebruik wordt gemaakt van deze pads kan een groot gebied worden behandeld. Een bijkomend voordeel is wel dat het weefsel om de vetcellen niet negatief wordt beïnvloed.  Het is namelijk zo dat vetcellen veel gevoeliger zijn voor kou dan andere cellen in het lichaam.

Werkt het wel echt?

Jazeker, cryolipolyse werkt écht. Er wordt  een afvoerproces in werking gezet waarbij de dode vetcellen uiteindelijk effectief worden afgevoerd. Dit proces neemt gemiddeld een half jaar in beslag. Dit betekent dat je na dit half jaar kunt gaan genieten van het uiteindelijke resultaat. Betekent dit dat je zo lang moet wachten om het verschil te gaan zien? Nee, zo is het niet binnen vier tot zes weken na de behandeling kun je de verschillen in je figuur gaan zien. Met blijvend resultaat.

Meer weten over cryolipoyse

Cryolipolyse is een veilige, minder kostbare en prettigere manier van vetcellen verwijderen dan liposuctie. Het is daarom een uitstekend alternatief en de resultaten zijn verbazingwekkend. Wil jij er alles over weten? Kom dan eens langs voor een intakegesprek in Den Bosch. Dit is geheel vrijblijvend. Wij vertellen je dan natuurlijk graag alles over deze effectieve behandeling.