Stop met roken en blijf op gewicht!

————

Oktober is = Stoptober! Dé maand en het moment om te stoppen met roken! Ben je alleen bang dat je aankomt in gewicht als je stopt met roken? Geen stress! Wij gaan je helpen om ervoor te zorgen dat je netjes op gewicht blijft met onze speciale Stoptober actie!

Stoptober actie bij All Body

Onze ervaren beweeg- en lifestyle coaches gaan jou begeleiden tijdens Stoptober en in de weken erna. Wij gaan voor resultaat! Onze Stoptober actie is een 12 weken programma en bestaat uit:

  • Een uitgebreid intakegesprek
  • 12 weken voedingsprogramma op maat
  • 4 voedingsgesprekken met een coach
  • 1x per week effectief sporten in de infrarood cabine
  • 1x per week Infrarood deken behandeling
  • Tussentijdse metingen

Onze infrarood deken zorgt o.a. voor een snellere vetverbranding. Dit wordt nog eens versterkt door het sporten in onze infrarood cabines die o.a. zorgen voor een verbetering van de doorbloeding, vetverbranding en verbetering van de algehele conditie.

Naast dit alles word je ondersteunt door één van onze coaches en krijg je een op maat gemaakt voedingsprogramma voor het behalen van jouw Stoptober succes! Deze complete actie kost slechts € 299! Wacht niet te lang en maak gebruik van deze actie! Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier!

————-
Deze actie is afgelopen, maar neem contact met ons op als je wilt stoppen met roken en toch op gewicht wilt blijven!
————-

Ja, ik meld mij aan!

All Body Den Bosch

All Body is hét concept waar we gewichtsafname, figuurcorrectie en huidverbetering onder één dak hebben. Met de nieuwste apparatuur en professionele begeleiding gaan we jouw persoonlijke doelen halen!

 

* Actie is geldig t/m 31-10-19

.