Onzeker zijn over jezelf levert niets op. Twijfelen aan onszelf doen we allemaal, maar eigenlijk is het nergens voor nodig. Je verspilt niet alleen je tijd, maar ook zeker je energie en capaciteiten. Hoe ga je om met twijfel en wat kan je doen om het te stoppen? Wij geven je 4 praktische tips.

1. Neem jezelf minder serieus

Als vrouw ben je geneigd om jezelf super serieus te nemen. Het is goed om je te beseffen dat jij niet je gedachten bent. Je hoeft niet elke gedachte serieus te nemen. Neem daarom gedachten van twijfels minder serieus en bedenk dat het jou niets oplevert.

2. Bedenk: alles is relatief

Alles in het leven is relatief. Voordat je het weet is het voorbij. Wees ervan overtuigd dat je leven geen wedloop is. Je hoeft geen race te winnen tegen andere mensen die in jouw ogen meer succesvol zijn. Je bent namelijk goed zoals je bent!

3. Laat los wat anderen van je denken

Wat zullen de mensen wel niet van me denken? Hoe kijken ze naar mijn gewicht, uiterlijk, kleding, et cetera. Het is zo gemakkelijk om jezelf daarmee bezig te houden. Toch levert dit je alleen maar stress en twijfel op. Wat maakt het uit hoe anderen naar je kijken? Het gaat er om hoe jij naar jezelf kijkt.

4. Blijf dichtbij jezelf

Door dichtbij jezelf en de feiten te blijven, verdwijnt twijfel als sneeuw voor de zon. Veel zaken waarover je twijfelt wordt veroorzaakt door je subjectieve waarneming. En juist dat haalt je bij de feiten vandaan. Geloof daarom in jezelf als vrouw en wees trots op wie je bent.

Kom langs in onze beautysalon

Wil je investeren in jezelf en in je schoonheid? Maak eens een afspraak in onze salon. Wij verzorgen jouw uiterlijk zodat jij je op en top vrouw voelt. Dat is een boost voor je zelfvertrouwen en houdt twijfel ver buiten de deur!