Wil jij ook effectief afvallen in Den Bosch? Heb je genoeg van crashdiëten en van eindeloos sporten zonder dat je ook maar enig effect ziet op je probleemzones? Kom dan kennismaken met All Body. Wij helpen je op unieke wijze effectief afvallen in Den Bosch, waarbij wij je kunnen garanderen dat je centimeters én kilo’s verliest die niet meer terugkeren. Bij ons kun je namelijk effectief afvallen in Den Bosch door te profiteren van de voordelen van een infraroodcabine in combinatie met onze wand. Wij geven je hier graag wat meer informatie over.

Infraroodcabine laat je centimeters én kilo’s kwijtraken

Infraroodlampen hebben veel positieve effecten op de gezondheid in het algemeen. Een deel van deze positieve effecten is te vinden op het vlak van afslanken. Door gebruik te maken van een infraroodcabine/wand kun je zowel kilo’s als centimeters kwijtraken. Zo kun je eenvoudig en volledig verantwoord effectief afvallen in Den Bosch. De kilo’s en centimeters komen niet terug wanneer je gewoon een gezonde levensstijl aanhoudt. Je kunt dus genieten van een blijvend resultaat.

2 tot 5 kilo per maand verliezen

We kunnen geen garanties geven over de hoeveelheid gewicht die je kunt verliezen door plaats te nemen in de infraroodcabine. Wel kunnen we je garanderen dat je gewicht zult verliezen. Het spreekt voor zich dat iemand met 5 kilo overgewicht minder gewicht zal verliezen dan iemand met 50 kilo overgewicht. Het gaat dan ook deels om verhoudingen en je startgewicht/BMI. Gemiddeld vallen mensen 2 tot wel 5 kilo per maand af door middel van infrarood trainingen. Een belangrijk voordeel is wel dat je op deze manier effectief kunt afvallen bij ons in Den Bosch zonder dat je gezondheid ook maar enkel risico loopt. Deze manier van afslanken is volledig gezond en verantwoord.

Direct van je sinaasappelhuid af

Veel mensen die willen afslanken willen ook van cellulitis af. Het is dan ook zo dat het overgrote deel van de mensen met overgewicht – in meer of mindere mate – last heeft van de welbekende sinaasappelhuid. Toch is het zeker niet zo dat alleen mensen met overgewicht last hebben van cellulitis. Het kan bij iedereen ontstaan, dus ook bij mensen met een gezond gewicht. Een infrarood training helpt je om de sinaasappelhuid te verminderen, ongeacht of je overgewicht hebt of niet.

Probeer het zelf eens uit

Wil jij ook effectief afvallen in Den Bosch of wil je om andere redenen eens kennismaken met de positieve effecten van infraroodcabines? Wij hebben ook een unieke infrarood wand! Kom dan gerust eens langs bij All Body. Je kunt bij ons eenvoudig een proefbehandeling plannen. Natuurlijk kun je ook direct even een kijkje nemen bij onze arrangementen voor extra voordeel.