Infrarood licht is een licht dat mensen niet kunnen waarnemen met het blote oog. Toch is dit ook het soort licht dat belangrijke voordelen voor de gezondheid met zich meebrengt. Infrarood licht kan je bijvoorbeeld helpen om effectief af te slanken, om je lichaam optimaal te zuiveren van binnenuit en om extra spiermassa op te bouwen. Zo zijn er nog tal van voordelen voor de gezondheid. All Body gezondheidsvoordelen van infrarood heeft alle voorbeelden op een rijtje gezet

Een ‘behandeling’ van veel gezondheidsklachten

Veel mensen hebben te maken met hinderlijke kwaaltjes en pijntjes die steeds weer terugkeren Infrarood kan veel van deze pijntjes en kwaaltjes wegnemen. Het is namelijk zo dat de bloedcirculatie wordt bevorderd door infrarood en dit heeft meerdere positieve effecten op het lichaam.Denk aan  pijnklachten in spieren en gewrichten , hoofdpijnen als voorbeelden. Ook mentaal ervaar je voordelen. Je kunt beter slapen, stressgevoelens worden minder en je voelt je meer ontspannen dan gewoonlijk.

Je gaat er gezonder uitzien

Gezondheid zit natuurlijk voor het grootste deel van binnen, maar je gezondheid straalt ook naar buiten toe. Mensen die veel te maken hebben met pijnklachten gaan vaak ‘tekenen’ in het gezicht. Personen die in het leven veel te lijden hebben gehad, fysiek en / of mentaal, zien er dan ook in de regel ouder uit dan mensen van dezelfde leeftijd die veel minder te lijden hebben gehad in het leven. Infrarood kan dit ‘tekenen’ gedeeltelijk wegnemen. Lichaam en geest komen optimaal tot rust, terwijl de infraroodlampen ook zorgen voor een zuivering. De aanwezige afvalstoffen in het lichaam worden afgevoerd en de huid wordt weer steviger, mooier en jonger. Je voelt je dus niet alleen gezonder, maar je ziet er ook gezonder uit.

Infrarood bij chronische (pijn)klachten

Chronische pijnklachten kunnen vaak – niet altijd – worden bestreden met infrarood licht. Of dit daadwerkelijk het geval is, is vooral afhankelijk van de oorzaak van de pijnklachten en van de persoon. Chronische pijnklachten zijn voor iedereen anders, ook wanneer deze wel door dezelfde aandoening worden veroorzaakt. Veel mensen met chronische pijnklachten ervaren een tijdelijke verlichting van de klachten tijdens en na een infrarood sessie. Het is dan ook altijd en voor iedereen de moeite waard om het eens te proberen.

Boek een infrarood sessie

Ben jij benieuwd of infrarood ook jou kan helpen, bijvoorbeeld bij het afvallen of bij het verminderen van (pijn)klachten? Dan kun je bij All Body eens een proefbehandeling plannen. Natuurlijk kun je ook direct kiezen voor een arrangement dat goed bij jou past.