Op 26 april was het eerste evenement met Yoga en Pilates docente Nancy Adams in samenwerking met All Body Den Bosch. Deze Energieke wandeling – Ademhaling & Yoga, was een cadeautje voor de leden! De reacties waren erg positief!

De middag begon met een lekker kopje thee dat werd vergezeld door een heerlijke versgebakken, suikerarme havermout crumble met Zomerfuit. Nadat iedereen kennis had gemaakt en lekker had zitten smullen, ging het gezelschap op pad.

Wandelen in de natuur

Blauwe, frisse lucht om diep in de longen te ademen, lentezonnetje om het gezicht te verwarmen, ideale temperatuur om lekker stevig door te stappen en de longen eens goed te vullen met verse, frisse zuurstof. Doorstappen, dat werd ook gedaan.

Onderweg waren er een paar stop momenten om met aandacht naar het lichaam en de adem te gaan. Na ruim een uur was de groep terug bij de vestiging van All Body Den Bosch.

Hier was het tijd om even na te genieten met een kop thee en een hartige lekkernij, een heerlijk stukje courgette brood. Smullen!

Stoel Yoga sessie

De middag werd afgesloten met een Stoel Yoga sessie voor de deelnemers. Heel ontspannend en door heel langzaam de bewegingen te maken, komt het lichaam tot rust, en bouw je een prettige vertraging in. Alle asana’s (lichaamshoudingen) worden onder begeleiding van Nancy Adams uitgevoerd op, om en met een stoel. Ook is hierbij veel aandacht voor de ademhaling met o.a. de Nadi Shodhana, ademhalingsoefening.

Wij kijken uit naar het volgende evenement dat al weer gepland staat voor donderdag 7 juni. Ben je benieuwd wat we dan gaan doen? Houd Facebook in de gaten of spreek een van onze medewerkers aan.

Namasté

Foto’s van de middag

Hieronder zijn de foto’s van de Energieke wandeling – Ademhaling & Yoga middag te vinden!