Wil jij gewicht verliezen, maar wel op een gezonde manier? Voeding speelt dan een belangrijke rol! Door dagelijks de juiste producten te eten in de juiste hoeveelheden gaat het afvallen veel sneller. Maar hoe weet je wat je precies daarvoor moet doen? Wij geven je het antwoord door middel van onze 7-daagse Booster Challenge! Meld je hieronder aan om mee te doen!

Wat kun je verwachten?

De Booster Challenge houdt in dat wij je een week lang een duidelijk voedingsadvies geven middels een gratis en compleet weekmenu. Hierdoor zal je gaan afvallen en je motivatie krijgt een enorme boost! Je zult iedere dag een mail van ons ontvangen met daarin tips over afvallen en voeding. Daarnaast ontvang je natuurlijk de recepten in een overzichtelijk weekmenu die je elke dag moet gaan maken en blijven wij je motiveren! Ben je na deze week enthousiast geworden over het Booster Programma? Kom dan naar All Body voor de volledige challenge van vier weken.

Schrijf je in!

/ – / – / – / – Door het grote succes is het tijdelijk niet mogelijk om je aan te melden voor de Booster – \ – \ – \ – \ –