Buiten Yoga draait vooral om het genieten van het ‘buiten-zijn’. Voel de zon op je huid, de wind door je haren waaien, misschien vallen er wat onverwachte druppeltjes regen. Woel met je blote voeten door het zand of laat het gras tussen je tenen kriebelen.  Ruik de bloesems. Aanschouw de ontluikende bloemen of laat je inspireren door de weerspiegelingen in water.

Verwonder je over de vele verschillende kleuren  groen. Hoe dan ook, maak gebruik van deze ontspruitende, lichte periode in het jaar, slurp het op. Het zal je energielevel doen stijgen!

We beginnen om 13.00 uur met een heerlijke wandeling voorafgaande aan de yoga les. Deze yoga les start rond 14.00/14.30 tot 15.30/16.00 en is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor de beginnende yogi als voor een meer ervaren yogi.

Picknick

Ter afsluiting van deze heerlijke les genieten we met elkaar van een gezonde, lekkere snack. Het belooft een prachtige dag te worden! Denken jullie eraan om een flesje water mee te nemen?

Cliënten van All Body Den Bosch mogen kosteloos deelnemen. Wil je ook een keer aansluiten bij deze activiteiten? Neem dan contact met ons op!

Nancy en Team All Body